KUNST OP ZIJDE Tentoonstelling

Door de verschillende activiteiten die worden georganiseerd is HABOTAI 'the place to be' voor al wie geïnteresseerd is in het schitterende werk dat met zijde kan gecreëerd worden.  Tijdens de jaarlijkse tentoonstelling is iedereen verrukt over de resultaten.   De maandelijkse demo's zetten allen aan het werk om zijn technieken te verfijnen, om nieuwe aan de leren en om te experimenteren om zijde met andere materialen te combineren.  Een aantal nationale en internationale deelnemers garanderen een mooie uitwisseling van ideeën.  We danken onze sponsors, zonder wiens hulp dit alles niet mogelijk zou zijn.

De KUNST OP ZIJDE Tentoonstelling 2020 met de kunstwerken van de leden van HABOTAI gaat door in de Galerij van het Rivierenhof in Deurne, Antwerpen van 15 - 25 oktober 2020.  Het thema dat dit jaar wordt uitgewerkt is Zijdecollages en dat voorspelt weer een boeiende manifestatie waar grenzen verlegd worden.

Als je graag persoonlijk een uitnodiging ontvangt voor de vernissage van de tentoonstelling, laat het ons weten via het contactformulier.

 

UITGESTELD WEGENS COVID-19

Onze Sponsors
PUB_ABLS_WEB.jpg
Zijdewinkel.nl-logo.jpg
Tentoonstelling 2019
Kapel Van 't Gasthuis, Wijnegem

De Tentoonstelling werd geopend door de groep ANONYMUS die veschillende melodieën speelden van onbekende componisten.  De Kapel vormde een mooie achtergrond voor onze zijde schilderijen en demonstraties op zijde door Kiliche.

Tentoonstelling 2017
Galerij van het Rivierenhof, Deurne

Het thema van deze tentoonstelling was "De Zijde Route" en dit werd op vele verschillende manieren geïnterpreteerd door de leden. 

Tentoonstelling 2016
Galerij van het Rivierenhof, Deurne

In 2016 vierden we onze 25e verjaardag en inviteerden we alle leden en gewezen leden om deel te nemen met een van hun zijden kunstwerken.

© 2020 by HABOTAI

  • Facebook Habotai
  • Instagram Habotai