Wedstrijd

Het Gouden Penseel II

Naar aanleiding van het 15-jarig bestaan, richtte HABOTAI een internationale wedstrijd in voor zijdekunstschilders: HET GOUDEN PENSEEL. De respons was overweldigend: er stroomden inzendingen binnen uit heel de wereld.  De winnaar was de Japanner Shinzo Kajiwara.

Dit jaar wordt HABOTAI 30 en om dit te vieren organiseren we "HET GOUDEN PENSEEL II". We nodigen alle zijdeschilders uit om deel te nemen aan een online tentoonstelling die op onze Facebook en Instagram paginas en op de HABOTAI website zal gepubliceerd worden.  

Hoe deelnemen ?

Vul voor 1 september 2020 het inschrijvingsformulier in onderaan deze pagina en laad een foto op van je werk.   Lees deze veelgestelde vragen voor meer informatie over je deelname en de gang van zaken.

 

FAQ

Wat is het thema van de wedstrijd?

Het thema van de wedstrijd is KUNST OP ZIJDE. 

Wanneer moet mijn werk binnen zijn?

Stuur ons het inschrijvingsformulier met een foto van je kunstwerk vóór 1 september 2020.

Wat kost het?

Inschrijving is gratis.

Wat kan ik winnen?

De trofee van het “GOUDEN PENSEEL” en de waardering van de internationale zijdeschilders gemeenschap.   

Hoe neem ik deel?

Laad de foto van je kunstwerk op in het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina.  Vul alle verplichte velden in.  Door in te schrijven gaat u ermee akkoord dat we de foto van uw werk op de HABOTAI Facebook en Instagram pagina’s en op de HABOTAI website mogen publiceren en gebruiken voor reclamedoeleinden enkel voor HABOTAI evenementen en tentoonstellingen.

Hoe wordt de winnaar verkozen?

Alle werken zullen vanaf 15 oktober 2020 worden gepubliceerd op de HABOTAI website.  Het Bestuur van HABOTAI zal de werken nomineren  Alle zijdeschilders internationaal zullen kunnen stemmen voor de winnaar van de Wedstrijd van 'Het Gouden Penseel II'.

Aan welke voorwaarden moet mijn werk voldoen om te kunnen deelnemen?  

Het kunstwerk moet minimaal uit 75% handgeschilderde zijde bestaan en indien mogelijk, speciaal gemaakt voor deze wedstrijd.  Alle foto's worden geverifieerd door het Bestuur van HABOTAI met betrekking tot deze voorwaarde.

Met hoeveel werken kan ik deelnemen?

Iedere deelnemer kan één werk insturen.

Hoe moet ik mijn kunstwerk fotograferen?

Fotografeer uw werk in een rechte hoek en zodanig dat enkel uw werk te zien is op de foto.

De foto moet opgeslagen worden als een .jpg, met 300 dpi en een maximum bestandsgrootte van 5MB hebben.

 

Hoe benoem ik de foto van mijn werk vóór het opladen?

Als titel gebruik je: LandVoornaamNaam.jpg, bijvoorbeeld NorwayLisaLarson.jpg

Wat als mijn foto niet voldoet aan de voorwaarden?

Alle foto's worden bekeken door het Bestuur van HABOTAI met betrekking tot de kwaliteit van de foto voordat deze wordt gepubliceerd. We zullen je contacteren indien we een bijkomende foto nodig hebben.

© 2020 by HABOTAI

  • Facebook Habotai
  • Instagram Habotai